Miss Pandora
Hozzászólások száma : 16 Join date : 2012. Apr. 04. Age : 28 Tartózkodási hely : Somewhere in the crowd
| |
Miss Pandora
Hozzászólások száma : 16 Join date : 2012. Apr. 04. Age : 28 Tartózkodási hely : Somewhere in the crowd
| Tárgy: Re: Susan Dorothy Watson Kedd Júl. 03, 2012 9:43 am | |
| Another life~
Faj: Vámpír Kor: 20+1 T.hely: Ahova épp kedve tartja menni. Főként Chance Harbor, Mystic falls és London. Titulus: I promise I'm not a serial killer. Ki változtatta át? Elijah Mikaelson, ősi vámpír.
All we need is blood...
Vámpírgyorsasággal termek a fiatal nő előtt, kinek szemében mérhetetlen félelem csillan. Ajkaimon apró mosoly szalad keresztül, vékony ujjaimmal lágyan cirógatom meg az arcát. Felnyög, mire mosolyom szélesebb lesz. Vágyom rá, kell, akarom. Kell a vére, szükségem van a vérére. Jobban kell mint bármi más ezen a nyamvadt világon. - Hello sweetheart... - Súgom majd fogaim máris átmetszik a puha bőrt. A forró nedű az ajkaim közé folyik, végigsiklik a torkomon. Érzem ahogy az erek kidagadnak az arcomon. Nem bírom türtőztetni magam. De nem is akarom, nem ilyenkor nem. Ha akarnám se tudnám, amint megízlelem az első cseppet, valami egészen különös érzés kerít a hatalmába. Gyönyör önt el. Megbolondít, szörnyeteggé, gyilkossá tesz és éltet. Hihetetlen igaz? Hihetetlen, hogy a világ legerősebb teremtménye is függ valamitől. Ellököm magamtól a tetemet, majd lassú léptekkel a fák közé lépek. Ölni akarok. Ölni akarok a vérért, önzésből, vagy mert csak úgy tartja kedvem. Hát mivé lettem? Ugyanaz maradtam, egyszerűen csak mások lettek a céljaim a vágyaim, az életvitelem. Nem hagyatkozok a mágiára, most már nem... Vagy ez vagy az. És én választottam. Öröklét, hatalom a vér iránti szenvedély... Viszont egyet nem felejtek el, love is a vampire's greatest weakness.
| |
|